Explore the original natural features of Kenya: wild call from Segera Retreat

The new Segera Retreat in Kenya. See PA Feature TRAVEL Honeymoon Safari. Picture credit should read: PA Photo/Handout. WARNING: This picture must only be used to accompany PA Feature TRAVEL Honeymoon Safari.

On the Laikipia prairie in Kenya,Segera Retreat Standing in the wilderness. It is like an oasis in the desert. It rises from the dry loess, and the background is an endless grassland. If you look at it, you can take a magnificent view into the fundus. Looking around, it is an original African landscape, with various plants spreading out in all directions and rising to the sky. After the sun sank into the horizon, the balcony was raised with a flash of fascination, woven a silver net.

Segera Retreat_5

Segera Retreat_1

Segera Retreat_3

In 2005, when Jochen Zeitz bought Segera, it was frequented by poachers. The entire land was grazing too much and was dying under artificial damage. The ideal of ecological protection and sustainable resources, in the face of this land, there are too many challenges in front of us. Jochen Zeitz decided to return the land to nature, protect the flora and fauna here, and restore it to the state before the captivity. So he proposed the concept of 4C: Community, Commerce, Culture and Conservation. After several years of hard work, the land gradually returned to its original enthusiasm, and Segera Retreat opened its doors to the world in 2013.

Segera Retreat_9

1f33ab1255154f9f916c2fae8fa9a39e

96a0591d1c3e6b6a_org

Segera Retreat's six villas are made of wood and hay. Each room has a fairly intimate terrace with sun loungers and hammocks. The travellers can enjoy complete privacy and enjoy the land. Segera Retreat prides itself on being quiet and luxurious, with a sense of artistic beauty and a rustic nature. The interior of the house is made of natural texture. In order to echo the landscape, it may be deliberately based on the color of the land. The color of the arrangement is based on the earth color system - the floor, the wall and other large areas are mainly based on this color. The hay-paved roof rises upwards for a visually open effect. Carpets, chandeliers, and paintings hanging on the walls reflect luxury, and natural materials form a strange space.

Segera_DavidCrookes_13-7716

Segera Retreat_6

Segera-House-Interior

Segera Retreat_7

As far as 2015, the technological and urban grasslands that have grown stronger and stronger have been fully protected and managed, as if they were at the stage of prehistoric life. I don’t want to go back to the past or give up all the convenience of technology. It’s because we are in a bustling city, and we are even more surprised that in the undeveloped natural areas where the landscape has not yet penetrated into artificial smells, everything is the most primitive. The way is running.

Segera Retreat_8

imagegen-1_ashx_

segera_retreat3

Segera-WildernessSafaris09

Adhering to the 4C concept, Segera Retreat includes the protection of wildlife, the use of renewable energy, the recycling and reuse of water resources, and the preservation of the unique culture of traditional settlements. In addition, the agricultural products used here are purchased directly from local farmers. Focusing on the concern for ecological protection, the shared resources of all living things, and the exchanges between cultures, between the wild natural environment and the extremely luxurious resorts, we are carefully embarking on a path of sustainable development. Segera Retreat's philosophy of practice also shows visitors that these ideas can be translated into concrete actions.

Segera Retreat_2

4341

In addition to the sensory impact, Jochen Zeitz hopes to instill some kind of inspiration and inspiration for everyone who comes here - in the face of environmental impact, with positive action towards human and nature symbiosis The type of sharing.

Segera Retreat
For more information, please visit Segera Retreat websiteor FB

Image source:Segera Retreat

Written By
More from Judy

Open appetite with the sun: a restaurant converted from the Chaplin office in 1928, République

白色磚瓦的牆面、藍綠的幾何圖樣磁磚為空間增添復古韻味,點綴兩旁的典雅燈飾像是回到老時光,帶來一絲復古情懷——這是位於洛杉磯的餐館 République,最初建於 1928 年,由建築師 Roy Sheldon Price 為卓别林(Charlie Chaplin)所建,作為當時他在洛杉磯的辦公室。建築本身極具特色,翻轉外部於內,餐廳底部像是三座屋舍比鄰連結的巷尾,對開窗面與路燈;而定調空間氛圍的,則是那自天頂透明玻璃引入的陽光——讓空間早晨與下午都活力充盈,傍晚則映透著天幕的魔幻光彩。歷經幾番轉折後,現在由主廚 Walter Manzke 與其甜點主廚太太...
Read More