The slight taste of the building in the 7th century: the new look of the century-old cellar in Cehegín, Spain

In the spring of May in Europe, I was in Burgundy. The sun was shining through the clouds on the stretch of grape fields. Every few kilometers, I saw a small city, which accommodated various small wineries and interpreted with their own characteristics and styles. The taste of this land. In less than a year in Europe, drinking has gradually become one of the indispensable pleasures in life. I often think about how the first person who developed red wine developed such an accident into such a huge industry sweeping the world. In addition to the world-famous wines of France, Spanish wines are also well-known. As early as the Neolithic era, there were traces of wines, mostly distributed in coastal cities. In recent years, the wine tasting school founded by Ceuregín in the European Union. Escuela del vino de CehegínIt is in such a long history.

 

 

Built in the seventh century Casa de la Tercia stands unobtrusively, the name of the school is clearly and concisely written on the glass sliding door on the wall, and the interior sees the glass reflection and the dim low arcade ceiling. The semi-basement interior space is in the centuries. It used to be a cellar for winemaking, but now it has been converted into a school, a museum and an event space. The opening up of the outside world gives this historic building new meaning and anger, and it is the local architecture firm that is responsible for this responsibility. INMAT Arquitectura.

 

 

The early wine was produced by extracting the harvested grapes into juice in the yard. The juice flows into the cellar through the channel and then flows into the pottery that is half-into the land. The land maintains a certain temperature inside the pot, helping the grape juice to be fermented into a fine wine. At the entrance to the Escuela del vino de Cehegín, this clear production system is in front of you: the large pottery scorpion is placed on both sides of the aisle, and the design team uses glass to create an indoor display route that clearly shows history. It also protects it, and the clear effect makes people feel like they are in the past. Looking at the limestone ceiling in the mantle, the lights smashed the mottled years, and the pottery used in the past was sealed in the glass floor. The pictures and essays hanging on both sides were taken from the local sommelier Pedro of Cehegin. Martinez's book. Passing through this time corridor from the entrance not only adds to the visitors, but also helps the learners to be inspired by the reconstruction of the previous brewing environment.

 

 

INMAT

 

INMAT

 

Following the guidance of Tao Shu, the back is a multi-functional exhibition space. It is an excellent place for courses, lectures and even small cocktail parties. Dark furniture is quiet and low-key in the space, without affecting history. The tonality of the building. Parallel to this is the kitchen and classroom for school use only - first through a narrow passage, less glass partitions close to the pottery on both sides, can also see the sand on the land, sandblasted glass door adds a little mystery It also illustrates the privacy of the space; stainless steel kitchen utensils reflect the color of the environment and blend gently into the cellar. Here, students can take a glimpse of the mystery of the wine world, with cooking classes, and future sommeliers can more accurately dine for the meal. I believe that the students who study here can also taste the smell of history while enjoying the wine, and feel that the mission of the past is also carried on their shoulders.

 

INMAT

 

 

INMAT

 

INMAT

 

INMAT

 

Going to the other side can see a transparent and bright space, a little modern but not mad, the simple color of the interior sets off the large wine cabinet that crosses the ladder, the wood is combined with the iron inner frame, and the lights in the cabinet show The temperament of the bottle, the design team used the concept of "yoke" to develop the fixed way of designing the bottle, fully demonstrating the perfect combination of history and the present. Visitors may not be able to come here to learn to drink alcohol, but after visiting the museum, pick a bottle of wine in this store space and take it home to taste it, leaving the memory on the taste bud!

 

INMAT

 

INMAT

 

If the building is regarded as the root of people's roots in the land, then the preservation of historical buildings should be the common task of the people. The Spanish wine school is the best example. Learning, undertaking and re-innovating in history, I hope Taiwan can one day. Find the best balance with our past.

 

Escuela del vino de Cehegín Designed by INMAT Arquitectura
Casa de la Tercia, Calle Pérez Villanueva, 49 Cehegín, 30430, Murcia, Spain

 

Photography/ David Frutos
All Images via Archdaily

 

Join Polysh Facebook Read the latest and interesting design and art articles at any time.

Written By
More from Ting

A space kaleidoscope that illuminates the warmth: a Spanish apartment like the Palace of the Palace Parlament 19

Being in a cosmopolitan city with limited living space, we are always working hard for more comfortable living conditions. The heart that is tired because of daily anxiety is especially eager to live in an ideal home - one can face the natural scenery, and at the same time Privacy space. However, we never thought about it. In fact, we only need a simple and ingenious design to simultaneously consider the aesthetics and function to meet the diverse needs of people. This apartment in Sant Antoni, Spain, Parlament 19, under the hands of the design team Miel Arquitectos, gives life to the original old and small apartment. Through simple techniques, the team separated two suites, a kitchen and a living room in an apartment of less than 20 pings, successfully cutting out a number of living rooms, but not visually narrow. This magical technique is the mirror. They put a mirror-shaped body in the center of the apartment as the center of the space. From the entrance, the mirror is like a doorman and leads the visitors. In a gradually enlarged space; slowly stepping in, the central mirror looks like a kaleidoscope of people's lives; it also extends the historical traces of the building, reflecting the natural scenery outside the window, providing multiple perspectives for people to view the space, and apartments. The scenery outside is quite interesting. Hidden behind the mirror is the kitchen space, and the white kitchen and ceiling make the space look like a small world outside the building. The design team opened a window connecting the kitchen and the dining room. The white walls and the interlaced yellow mosaic tiles softened the space boundaries outside the body, with sporadic gold strokes to embellish, handle, and switch. Forms appear, adding a warm and bright atmosphere to the space, which shows the fresh and warm life of the kitchen and dining space. ...
Read More